tirsdag den 14. februar 2012

Dot Groterheim

Dot er lidt halvgammel dame. Muligvis gråt hår. Hun er rigtig tynd er beskrevet som en dame man næsten kan brække midt over. Meget stram i ansigtet og er beskrevet som en meget pæn dame.

Hendes miljø virker meget ensom, fordi der står hun ikke besøger præstegården så tit. Dot virker heller ikke som en person der kan opretholde et godt socialt liv. Dot har en søn, der hedder Frederik, men det virker som om hendes mand er smuttet. Hun har været gymnasielærer og har undervist på katedralskolen. Birgitte beskriver hende som en der ikke burde have det job, og sætter spørgsmålstegn ved om Dot kunne klare at være enlig mor til Frederik og klare jobbet.

Hun er invalidpensioneret, fordi hun engang faldt ned ad en trappe. Det virker som om Dot har haft lettere dage end dem hun har nu. Det var sikkert før hun blev invalidpensioneret. Hun har også formået at opdrage Frederik godt virker det som om.

Hendes indre virker meget stram. Er en meget bestemt dame, der har sine meninger og det virker ikke som om man kan påvirke hende overhovedet. Hun er meget fru heiersen agtig. Hun drikker meget bitter te og er i det hele taget bitter. Hun ligger i hvertfald ikke skjul på at hun ikke kan lide Lisa.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar